[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά ΕΡΑ ΣΠΟΡ: «Στημένες διαρροές που ρίχνουν λάδι στη φωτιά»

Σε επίσημη καταγγελία κατά της ΕΡΑ ΣΠΟΡ θα προχωρήσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Από τον κρατικό ραδιοσταθμό διαρρέεται ότι αξιωματούχοι της UEFA έκριναν πως το γκολ του Βαρέλα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι οφσάιντ, λόγω της θέσης του Μαουρίσιο. Στην Μικράς Ασίας έκαναν λόγω για στημένες διαρροές που λειτουργούν επιβαρυντικά σε μία ήδη τεταμένη κατάσταση.

Αναλυτικά η επίσημη θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο,τι στημένες διαρροές μέσω του κρατικού ραδιοφώνου για δήθεν πληροφορίες από την UEFA για τη φάση του…οφσάιντ, όχι απλά δεν στέκουν, αλλά ρίχνουν λάδι στη φωτιά μιας έτσι κι αλλιώς τεταμένης κατάστασης. Ο καθένας μας μπορεί να χρησιμοποιήσει «φίλους» για εξυπηρετήσεις, αλλά ας μη γελοιοποιούμε μέσα και θεσμούς. Σιγά μην είπε η UEFA και αν δόθηκαν σωστά τα κόρνερ… Η πραγματικότητα από στημένες διαρροές δήθεν «αξιωματούχων»της UEFA, δε μπορεί να αλλοιωθεί και φυσικά κανείς δεν θα βρει πηγή να εκτεθεί με άποψη εναντίον πεντακάθαρου γκολ».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]