Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε στο ματς της χρονιάς, πετώντας τους βαθμούς, φορτώνοντας με ακόμη περισσότερο άγχος τον ίδιο του το εαυτό.
Γράφει ο Γιάννης Χατζηιωαννίδης

Στην Τρίπολη, οι ασπρόμαυροι έδειξαν αδυναμίες, σε ένα ματς που όλοι περίμεναν πώς θα αποδείξουν γιατί αξίζει να είναι πρωταθλητές, με μια ομολογουμένως σπουδαία ομάδα. Αλλά ηττήθηκαν.
Δεν θα σταθώ στα δίκαια παράπονα που μπορεί να έχει ο ΠΑΟΚ από τον Σιδηρόπουλο και τον βοηθό του, ούτε και θα προβώ σε σύγκριση για την απόφαση του αν η ίδια φάση γινόταν σε ματς της ΑΕΚ για παράδειγμα. Σε μια στιγμή που η πίκρα είναι διάχυτη θα πρέπει να υπάρξει ψυχραιμία και ηρεμία από όλους.
Θα ήθελα να σταθώ στα όσα είπε ο Λουτσέσκου, μετά το τέλος του αγώνα και να συμφωνήσω απόλυτα μαζί του. Σε ένα νορμάλ πρωτάθλημα δεν μπορεί καμία ομάδα να παίζει με το μαχαίρι στο στόμα, ούτε και να απαγορεύεται να χάσει. Σε ένα φυσιολογικό πρωτάθλημα της Ευρώπης, όλες οι ομάδες μπορούν να κάνουν ήττες στην πορεία του πρωταθλήματος. Στην Ελλάδα ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί.
Πρέπει να κάνει 25 νίκες την ώρα που οι αντίπαλοι του μπορούν να κάνουν 20 για παράδειγμα για να πάρουν πρωτάθλημα. Και αυτή η διαφορά έγκειται στην διαφορά διαιτητικής εύνοιας που έχει ο ΠΑΟΚ σε σχέση με τους άλλους. Ακόμη και στην φάση του Κάμπος υπάρχει πέναλτι, ακόμη και στο ακυρωθέν γκολ του Βαρέλα υπάρχει λάθος από τους διαιτητές.
Κατά την γνώμη μου ο Λουτσέσκου σκιαγράφησε πολύ σωστά το Ελληνικό πρωτάθλημα. Μένει να δούμε πώς θα εξελιχθούν οι υπόλοιποι αγώνες και ποια θα είναι η αντίδραση του ΠΑΟΚ, που δεν πρέπει να πανικοβληθεί. Ακόμη δεν κρίθηκε τίποτε. Υπάρχουν έξη αγώνες και όλα είναι πιθανά και ανοιχτά. Τίποτε δεν τελείωσε όσο και αν όλα πλέον δείχνουν ξαφνικά εις βάρος του ΠΑΟΚ. Υπάρχουν έξη ματς ακόμη….

ΣΣ1

Καμία δικαιολογία για το τραγικό λάθος των παικτών του ΠΑΟΚ στην φάση του τρίτου τέρματος. Τέτοια γκολ δεν δέχεται ούτε ομάδα τοπικού πρωταθλήματος.

ΣΣ2


Αν η διοίκηση του Αστέρα είναι σοβαρή θα πρέπει σήμερα κιόλας να τελειώσει τον ποδοσφαιριστή Καλτσά για τη συμπεριφορά του. Καμία δικαιολογία.