[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ο Μπέκαμ δείχνει κόκκινη κάρτα στο μπούλινγκ

Την Ινδονησία επισκέφθηκε ο Βρετανός πρώην ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ Μπέκαμ, στο πλαίσιο των δράσεων της φιλανθρωπικής του οργάνωσης «7 Fund» σε συνεργασία με τη UNICEF κατά του σχολικού εκφοβισμού.Ο πρώην αρχηγός της εθνικής Αγγλίας ίδρυσε το 2015 το 7 Fund, με στόχο την προστασία των πιο αδύναμων και ευάλωτων παιδιών.
Ο 42χρονος σήμερα Μπέκαμ δήλωσε περήφανος που η οργάνωσή του συνδράμει τη UNICEF στην καταπολέμηση του μπούλινγκ και της βίας στα σχολεία της Ινδονησίας, όπου ένα στα τρία παιδιά έχει δεχθεί σωματική επίθεση, σύμφωνα με το Reuters.

Όπως αναφέρει η UNICEF, τα κρούσματα σχολικού εκφοβισμού έχουν περιοριστεί σχεδόν κατά το ένα τρίτο μεταξύ των 7.000 εφήβων που έχουν λάβει μέρος σε αντίστοιχα πιλοτικά προγράμματα.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από Reuters
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]