Προφητικός λόγος του Στέλιος Καζαντζίδη, ταιριάζει γάντι στην περίσταση. Μέσα σε μια ώρα 30 χιλιάδες κόσμου γέμισε την Τούμπα.

Γράφει ο Γιάννης Χατζηιωαννιδης

Το γήπεδο εκκλησία, κανένα παρατράγουδο, υπόδειγμα ποδοσφαιρικού ήθους και επίδειξη πνεύματος, από τον λαό του «Δικεφάλου», αλλά έρχεται και πάλι ένα μέλος του συστήματος που κατέστρεψε το Ελληνικό ποδόσφαιρο για να βάλει και πάλι το χέρι του και να τινάξει τα πάντα στον αέρα.
Ένας διαιτητής για τον οποίο ο ΠΑΟΚ εξέδωσε  ανακοίνωση. Κρίνοντας τον ανίκανο, τίναξε το ματς στον αέρα. Ο ΠΑΟΚ σκόραρε κανονικά, ο επόπτης έφυγε προς την σέντρα, αλλά οι διαμαρτυρίες των παικτών της ΑΕΚ επηρέασαν τον διαιτητή. Το ζητούμενο στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι, πώς είναι δυνατόν να μπορεί ένας  διαιτητής με τέτοιο παρελθόν να κάνει άνω – κάτω μια ολόκληρη χώρα. Το γκολ είναι γκολ, δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση επ αυτού.
Φαίνεται τελικά πώς κανείς εκεί στην πρωτεύουσα και στο κατεστημένο που δεκαετίες τώρα λυμαίνεται το ποδόσφαιρο, δεν μπορεί να χωνέψει το πώς ο ΠΑΟΚ είναι κοντά στο να πάρει το πρωτάθλημα. Αυτό δεν το δέχονται και επιστρατεύουν τους πάντες για να το πετύχουν. Όπως ο Ολυμπιακός που σκαρφίστηκε τραυματισμό του Γκαρθία, όπως η ΑΕΚ  που με τις πλάτες του Κομίνη, ήρθε να περάσει από την Τούμπα, ακόμη και με ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος. Γιατί αυτό συνέβη στην Τούμπα. Ένα σύστημα παίζει τα ρέστα του και ο ΠΑΟΚ στέκεται απέναντι του. Το ερώτημα είναι ποιος θα δικάσει αυτό το σύστημα, που δεκαετίες τώρα έχει καταδυναστεύσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
ΣΣ1

Καλύτερα να σε φοβούνται, παρά να σε λυπούνται.