[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

“Έφυγε” ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του ξαφνικού θανάτου του προέδρου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και Β΄ αντιπροέδρου της ΚΕΕΕ, Παναγιώτη Παπαδόπουλου.Ο κ. Παπαδόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το μεσημέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αιφνίδιος θάνατος του επήλθε από ανακοπή καρδιάς.


Ο πρόεδρος του ΒΕΘ, με σημαντική πορεία στα κοινά και μακρά επιχειρηματική, αξιόλογη, δραστηριότητα, ήταν 60 ετών. Ο κ.Παπαδόπουλος γεννήθηκε στην Κατερίνη Πιερίας. Από το 1978 ασχολήθηκε με την εμπορία και επεξεργασία υαλοπινάκων. Ήταν πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία «PAP SAFETY GLASS ΑΒΕΕ» που βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή της Θεσσαλονίκης. Έχει διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου Εμπόρων Βιοτεχνών Υαλοπινάκων Θεσσαλονίκης και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Επιχειρήσεων Εγκατεστημένων στην Βιομηχανική Περιοχή της Θεσσαλονίκης (ΒΙΠΕΘ).


Από το 1997 εκλεγόταν στη διοίκηση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, τον Ιούνιο του 2006, εκλέχθηκε στο αξίωμα του α΄ αντιπροέδρου. Το Δεκέμβριο του 2010 ανέλαβε τα ηνία του επιμελητηρίου από τη θέση του προέδρου. Τον Απρίλιο του 2012 εξελέγη α΄ αντιπρόεδρος στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος.


Μόλις την Πέμπτη, ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος είχε παραβρεθεί σε ειδική εκδήλωση, με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, από όπου και η φωτογραφία.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]