Από σήμερα μπαίνουν για τα καλά στο πνεύμα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δούλεψε στον τομέα της φυσικής κατάστασης, καθώς έχει ξεκαθαρίσει στους παίκτες του,πως αν θέλουν να πάρουν αποτέλεσμα στο Καραΐσκάκη θα πρέπει να τρέξουν. Τα σπουδαία για την ενδεκάδα θα ξεκαθαρίσουν σήμερα Παρασκευή. Ωστόσο, ο Ουζουνίδης δείχνει να έχει καταλήξει στον ρόλο του Κουρμπέλη, τον οποίο θα τοποθετήσει πιθανότατα στην μεσαία γραμμή ακριβώς μπροστά από τα στόπερ για να απορροφήσει τη πίεση του Ολυμπιακού και να περιορίσει τον Φορτούνη.
Ο Παναθηναϊκός έχει περάσει πολλές… φουρτούνες κατά της διάρκεια της -και πολύ δύσκολης- φετινής σεζόν λόγω των οικονομικών δυσκολιών, αλλά στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό πάει με ηρεμία. Αυτο ειναι ξεκαθαρο και στις προπονήσεις, ενώ ενδεχόμενο θετικό αποτέλεσμα θα δώσει πίστη για είσοδο στην πεντάδα στην ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Στο μεταξύ κενή παραμένει η θέση του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό και από τη στιγμή που ο Νίκος Νταμπίζας κυκλοφορεί ελεύθερος το όνομα του παίζει δυνατά για τον Παναθηναικό. Οι άνθρωποι του Παναθηναικου αναμένεται να έχουν επαφή με τον παλαίμαχο αμυντικό μετά το αιώνιο ντέρμπι και δεν αποκλείεται ο Νταμπίζας να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.