[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Αναβλήθηκαν οι εκδικάσεις Εσιέν και Τελάντερ

Θετικά νέα από μία δύσκολη υπόθεση προέκυψαν για τον Παναθηναϊκό!

O Παναθηναικος πήρε αναβολή ως τις 2 Απριλίου για την εκδίκαση της προσφυγής του Ράσμους Τελάντερ, κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο στην προσπάθειά του  να βρει  εξωδικαστική λύση και να αποφύγει τις κυρώσεις (αφαίρεση βαθμών). Εκτιμάται, μάλιστα, πως υπάρχει καλή θέληση ανάμεσα στις δύο πλευρές προκειμένου το επόμενο διάστημα να βρεθεί η χρυσή τομή, να τακτοποιηθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες της ΠΑΕ προς τον ποδοσφαιριστή και να σβήσει οριστικά η «φωτιά». Επίσης αναβλήθηκε και η εκδίκαση της υπόθεσης Μίκαελ Εσιέν για τον Παναθηναϊκό. Οι δύο πλευρές αιτήθηκαν αναβολή, όπως και συνέβη, με το δικαστήριο να ορίζει τη νέα εκδίκαση για τις 2 Απριλίου. Υπενθυμίζεται πως η υπόθεση του Γκανέζου μέσου αφορά την ενεργοποίηση των ποινών εις βάρος της πράσινης ΠΑΕ για δύο χρωστούμενες δόσεις προς το πρόσωπό του.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]