O αγωνιστικά δαιμονισμένος ΠΑΟΚ αφήνει στην... άκρη το ματς Κυπέλλου με τον Πανιωνιο και έχει στρέψει πλέον την προσοχή του στην επικίνδυνη έξοδο στην Τρίπολη, κόντρα στον Αστέρα του Σάββα Παντελίδη.


Του Γιάννη Χατζηιωαννίδη

Στην αναμέτρηση της Κυριακής οι ασπρόμαυροι θέλουν να συνεχίσουν το εντυπωσιακό σερί τους με νέο "τρίποντο" για να συνεχίσουν να οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος, και να ετοιμαστούν για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Το ματς κρύβει πολλές παγίδες καθώς οι Αρκάδες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, και μάλιστα έχουν κάνει ζημιές στην Τρίπολη και σε άλλους μεγάλους του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Σάββας Παντελίδης κάνει εξαιρετική δουλειά και η ομάδα παίζει δυνατό ποδόσφαιρο, πιέζει σε ολο το γήπεδο και κυνηγά όλα τα αποτελέσματα κοντρα σε οποιαδήποτε ομάδα. Ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει το δικό του καλό... φεγγάρι και α κόψει από το ξεκίνημα του αγώνα την όρεξη των Αρκάδων. Αν έχει ανάλογο ξεκίνημα όπως σε Λαμία και Νεα Σμύρνη, νομίζω πώς τίποτε δεν μπορεί να τον σταματήσει.
Αυτό το ματς κατά τη άποψη μου είναι δύσκολο και κρίσιμο, μια που με νίκη ο "Δικέφαλος" θα κλείσει τις επικίνδυνες εξόδους του και θα συνεχίσει να ελέγχει απόλυτα την κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα. Η αποστολή είναι δύσκολη για την ομάδα του Λουτσέσκου, σε μια πολύ κρίσιμη καμπή της περιόδου, μία εβδομάδα πριν την αναμέτρηση με την ΑΕΚ που μπορεί να κρίνει τον πρωταθλητή.
Ο ΠΑΟΚ καλείται να κάνει ότι έκανε απέναντι σε κάθε ομάδα που έχει συμπεριφορά μικρομεσαίου συλλόγου. Δηλαδή να κερδίσει. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να χαμογελάσει αυτή την αγωνιστική παραπάνω από όσο σε άλλες εκτός έδρας νίκες, καθώς η Τρίπολη είναι μια δύσκολη έδρα.  Αν όμως όπως είπαμε ο ΠΑΟΚ συνεχίσει σε αυτό τον ρυθμό δεν βλέπω να μπορεί να τον σταματήσει κάτι, ούτε και να του φράξει τον δρόμο στον δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Το ζητούμενο τώρα για την ομάδα του Λουτσέσκου που δείχνει εκρηκτική όπου και να παίζει
είναι το επόμενο παιχνίδι. Χωρίς ίχνος υπερβολής, το δύσκολο παιχνίδι δεν είναι αυτό με την ΑΕΚ που έρχεται, παρότι οι «κιτρινόμαυροι» είναι σαφώς καλύτεροι από τους Αρκάδες και έχουν και την διαιτητική εύνοια και μάλιστα σε προκλητικό βαθμό.