Με ένα μακροσκελές ποστάρισμά του ο Γιώργος Σαββίδης εξαπέλυσε επίθεση στη ΝΔ και όχι μόνο θέτοντας ερωτήματα, αλλά και απορίες του σχετικά με ορισμένα γεγονότα. Αναλυτικά όσα αναφέρει το μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη:

Με αφορμή των τελευταίων δηλώσεων διάφορων στελεχών της ΝΔ σας υπενθυμίζω πως καθήκον σας είναι να εξασφαλίζετε την νομιμότητα στη χώρα η οποία έχει χαθεί προ πολλού και όχι το βράδυ της 11ης Μαρτίου!

Η εκπλήρωση γραμματειών, οι σκιώδεις πολιτικές, η δημιουργία σκανδάλων (Novartis, Siemens, κτλ), κάθε άλλο συμβάλουν σε αυτό...

1. Ο κόσμος περιμένει τις απαντήσεις σας όπως και κάθε βουλευτή για τα περιστατικά της φωτογραφίας. Θα αργήσετε πολύ;

2. Τα πρόστιμα της ΣΕΚΑΠ έγιναν από προηγούμενη διοίκηση που ήταν διορισμένη από το κράτος επί της δικιάς σας Κυβερνήσεως... Ατυχές παράδειγμα να αναφέρεστε σε αυτό μη το αναλύσουμε γιατί θα σας πιάσει λόξιγκας, μια βόλτα στην περιοχή της Ξάνθης, συνομιλώντας με τους εργαζόμενους θα σας βοηθούσε! Άλλον επιχειρηματία παρακαλούσαν να πάρει τον ΔΟΛ φοβούμενοι μη πέσει σε "ξένα" χέρια.

3. Κάποιοι ετοίμαζαν "περήφανες" πωλήσει σε Τούρκους και κάποιοι πουλάνε σε μία από τις μεγαλύτερες καπνοβιομηχανίες στον κόσμο!!

4. Άλλοι πτωχεύουν δυστυχώς κανάλια (MEGA) και άλλοι πραγματοποιούν deal αναβάθμισης ολόκληρης της περιοχής της Ξάνθης... Αλλά είναι πατριώτες ξέχασα και έχουν καλούς κουμπάρους.

5. Οσο για διαρροές από ελεγχόμενα media σας ενημερώνω πως δεν πωλείται ΤΙΠΟΤΑ. Νέα πρότζεκτ έρχονται σύντομα.

6. Στη χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία και ο πολιτισμός μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη του κόσμου.