Δεν γίναμε… σοφότεροι από τη συνέντευξη του προέδρου της ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Γυφτόπουλου, στο myportal.gr, τουλάχιστον όσον αφορά το τι θα κάνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές.



Για την περιφέρεια και το αν ο Απόστολος Τζιτζικώστας θα είναι εκ νέου υποψήφιος περιφερειάρχης, ο κ. Γυφτόπουλος απαντά πως “ο Απόστολος Τζιτζικώστας κάνει  άριστα τη δουλειά του και η Νέα Δημοκρατία στηρίζει αυτούς που κάνουν καλά τη δουλειά τους”, αφήνοντας τον πρώτο λόγο για την επόμενη μέρα στον περιφερειάρχη, κάτι που θεωρείται φυσικό.


Το ίδιο πράττει, ουσιαστικά και για το ποιον θα υποστηρίξει η ΝΔ στο δήμο Θεσσαλονίκης, λέγοντας ότι “ο Βουλευτής μας Σταύρος Καλαφάτης, που έκανε  έναν καθαρό και ωραίο αγώνα για το  Δήμο Θεσσαλονίκης, σύντομα, καθόσον γνωρίζω, θα αποφασίσει εάν θα συνεχίσει στο Δήμο Θεσσαλονίκης”.


Παρόμοια πολιτική ακολουθεί και στο θέμα της ανανέωσης των ψηφοδελτίων σε Α και Β Θεσσαλονίκης, απαντώντας ότι “τα ψηφοδέλτια θα αποτυπώνουν το δυναμισμό, την εμπειρία και τη γνώση των στελεχών εκείνων που θα αναδειχθούν μέσα στη συνολική προσπάθεια ανασύνταξης και αναζωογόνησης του πολιτικού μας οργανισμού. Η τελική επιλογή, που είναι αποκλειστική αρμοδιότητα του προέδρου μας, θα διασφαλίζει ένα και μόνο πράμα: τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα στις επόμενες εθνικές εκλογές”.


Έχει την πείρα ο νέος πρόεδρος της Διοικούσας να αποφεύγει κακοτοπιές