Τα ψέματα τελείωσαν. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αυριο Σάββατο στις 17.15 (ΕΡΤ3) τον Ολυμπιακό στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Χάντμπολ, χωρίς τον αρχηγό του Θόδωρο Πετρίδη.
Μάλιστα ο τραυματισμός του στα δάχτυλα του αριστερού χεριού  έμεινε κρυφός ο τραυματισμός.
Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ τραυματίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι για τη Handball Premier με τον Φοίβο στις Συκιές και μέχρι την τελευταία στιγμή τόσο ο ίδιος όσο και το ιατρικό επιτελείο του Δικέφαλου του Βορρά προσπάθησαν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες να αγωνιστεί στον μεγάλο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό. Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δήλωσε: «Για μας τους παλιούς χαντμπολικούς είναι πολύ σημαντικό που ανοίγει ένα τέτοιο γήπεδο στο κέντρο της Αθήνας.
Είναι ένας σπουδαίος θεσμός το Κύπελλο και είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε τον τίτλο, προχωρώντας στον τελικό. Υπάρχουν ιδιαιτερότητες λόγω των συνθηκών ενός ντέρμπι και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κάνουμε το βήμα παραπάνω και να φτάσουμε στον τελικό. Τόσο εμείς όσο και ο Ολυμπιακός έχουμε τη δυνατότητα να προκριθούμε αλλά εμείς γνωρίζουμε πως για να περάσουμε στον τελικό πρέπει να είμαστε καλοί σε όλους τους τομείς».
Οσο για την απουσία του Πετρίδη είπε:
«Σίγουρα η απώλεια του αρχηγού είναι σημαντική για μας. Είναι βασικός μοχλός της ομάδας. Υπάρχει εμπιστοσύνη όμως στα υπόλοιπα παιδιά και είμαι σίγουρος πως θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να καλύψουν το κενό του».