Μπορεί ούτε χθες να μην προπονήθηκε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ωστόσο σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας ακόμη δεν έχει αποκλειστεί η συμμετοχή του στο ντέρμπι της Τούμπας.
Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα περιμένουν και σήμερα για να δουν αν θα μπει στην αποστολή.
Όσον αφορά στα πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ, εφόσον δεν παίξει ο Τσιγκρίνσκι, θα αρχίσει ο Λαμπρόπουλος δίπλα στον Βράνιες. Το πιθανότερο είναι Γκάλο-Μπακάκη στα μπακ, με τον Λόπες και τον Λάζαρο μπροστά τους. Το Σιμόες-Κονέ είναι δεδομένο, όπως και η παρουσία Λιβάγια-Αραούχο. Στο μεταξύ μιλώντας στην συνδρομητική τηλεόραση ο Παναγιώτης Κονέ για το μεγάλο παιχνίδι είπε μεταξύ άλλων:

«Περιμένω πως θα παίξει ρόλο η ένταση του παιχνιδιού και θεωρώ πως όποιος κάνει λιγότερα λάθη θα κερδίσει. Ο ΠΑΟΚ παρουσιάζει ένα πολύ ωραίο σύνολο όλη τη χρονιά και πιστεύω πως θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και ο κόσμος θα το απολαύσει.
Δεν έχω παίξει ποτέ σε ντέρμπι κεκλεισμένων των θυρών και δεν ξέρω πώς μπορεί να επηρεάσει. Θα ήταν ωραίο να υπήρχε κόσμος στο γήπεδο, και για μας και για τον ΠΑΟΚ. Είδα και το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, που ήταν ωραίο παιχνίδι, αλλά κάτι έλειπε. Θα ήταν ωραίο να υπήρχαν φίλαθλοι. Όμως υπάρχουν κανόνες για να τηρούνται και νόμοι για να εφαρμόζονται. Πιστεύω οι φίλαθλοι πρέπει να τα βρουν μεταξύ τους. Ο ποδοσφαιριστής έχει τη δουλειά του στον αγωνιστικό χώρο και εκεί τελειώνει. Είναι μια μερίδα οπαδών που προκαλεί προβλήματα».