Δεν είχε αφήσει αυτοκίνητο για αυτοκίνητο! Είχε διαρρήξει, συνολικά, 27. Στην τελευταία διάρρηξη, όμως, στάθηκε άτυχος...

Ο λόγος για 44χρονο υπήκοο Γεωργίας που κατηγορείται για 28 περιπτώσεις κλοπών από οχήματα σε περιοχές της Θεσσαλονίκης. Ο 44χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, στην περιοχή της Καλαμαριάς. Είχε βρει ένα ξεκλείδωτο σταθμευμένο Ι.Χ. και είχε "νετάρει" σε μια τσάντα στο πίσω κάθισμα. Τον είδαν, όμως, που περιεργάζονταν το όχημα, ειδοποιήθηκε η Άμεσος Δράση κι ο 44χρονος πιάστηκε μέσα στο Ι.Χ.!

Πάντως δεν... έπεσε αμαχητί. Προέβαλλε σθεναρή αντίσταση κατά των αστυνομικών, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να προστεθεί και το αδίκημα της απείθειας σε όσα τον βαραίνουν.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο 44χρονος από τον Μάιο του 2017 έως και τις αρχές Μαρτίου 2018 στις περιοχές της Καλαμαριάς, της Τούμπας και του κέντρου Θεσσαλονίκης, είχε... μπουκάρει σε ακόμη 27 ανασφάλιστα αυτοκίνητα, αρπάζοντας από το εσωτερικό τους χρηματικά ποσά, κινητά τηλέφωνα, τσάντες, κοσμήματα και διάφορα προσωπικά αντικείμενα των ιδιοκτητών.

Σε έλεγχο που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα κλοπιμαία, τα περισσότερα εκ των οποίων αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.