[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Κορδελιού τα είπε όλα!

Ανακοίνωση στήριξης του Ιβάν Σαββίδη εξέδωσε ο ΣΦ ΠΑΟΚ Κορδελιού, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως όλοι μαζί θα κάνουν πράξη το μότο του Πάμπλο Γκαρσία… «Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ιβάν Σαββίδη όταν ήρθες στον Π.Α.Ο.Κ είπες ότι τα χρέη του Π.Α.Ο.Κ είναι και δικά σου χρέη. Κάτι που έκανες πράξη απαλλάσσοντας τον σύλλογο από αυτό το βραχνά,αλλά και την ρετσινιά του υποβιβασμού που με μεγάλη χαρά αποδέχτηκαν άλλοι.

Έτσι και εμείς τώρα σου λέμε ότι τα δικά σου λάθη είναι και δικά μας λάθη. Για αυτό πάμε όλοι μαζί να κάνουμε πράξη το μότο ζωής του τεράστιου Πάμπλο Γκαρσία.

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ.

Υ.Γ. Ερώτηση προς τους υπαλλήλους του λαθρεμπορα και οπαδούς της ομάδας που κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος στα χαρτιά το 1964 και το 1966. Αν σύμφωνα με το ανύπαρκτο μυαλό που υπάρχει στα χονδροειδή κεφάλια σας. Το πανάξιο πρωτάθλημα που κατέκτησε ο Π.Α.Ο.Κ στους αγωνιστικούς χώρους θα δινόταν ως αντιπαροχή για το ξεπούλημα της Μακεδονίας.
Το χάρτινο που πάτε με φουστικο τρόπο να κατακτήσετε χωρίς υπόγειες διαδρομές (γελάνε ακόμη στην παράγκα του Θωμά). Προφανώς και θα σας δοθεί ως αντιπαροχή για το ξεπούλημα του Αιγαίου;

Υ.Γ Ραντεβού 12 Μαΐου; Αν μέχρι τότε δεν έχουν τελειώσει οι πορτοκαλάδες του Ισπανού σαλτιμπάγκου».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]