Κρίνεται αυριο του Λουτσιάνο

Κρίνεται προσεχώς ο Λουτσιάνο. Η επιστροφή του Βραζιλιάνου επιθετικού στη δράση δεν απέχει πολύ και ο ποδοσφαιριστής θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του το Σάββατο μέσω ιατρικών τεστ που θα περάσει.
Από αυτά θα φανεί αν θα είναι σε θέση να προσφέρει στο ντέρμπι της 18ης Μαρτίου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στη Λεωφόρο για την 26η αγωνιστική της Super League.
Στο μεταξύ άδεια από τον Παναθηναϊκό για να ταξιδέψει στο Ισραήλ και να πάρει μία δεύτερη γνώμη για τον τραυματισμό του εξασφάλισε ο Όμρι Άλτμαν.
Ο μέσος του Παναθηναικου χτύπησε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και η διάγνωση έδειξε ρήξη πρόσθιου χιαστού και αναμενόταν να μπει στον χειρουργείο χθες.
Ο ποδοσφαιριστής όμως ήθελε να δει πρώτα τον γιατρό που γνώριζε από τη θητεία του στη Χάποελ Τελ Αβίβ, έτσι θα προηγηθεί το ταξίδι στην πατρίδα του. Όταν επιστρέψει, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, θα συζητήσει ξανά με το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού και θα παρθεί η τελική απόφαση, που είναι απίθανο να αλλάξει έτσι ο παίκτης δύσκολα θα αποφύγει το χειρουργείο για την αποκατάσταση της ζημιάς.
Όσον αφορά την εμπλοκή του Δημητρη Γιαννακοπουλου στην ΠΑΕ,
σκοπεύει να μπει μόνο στην περίπτωση που προχωρήσει το πλάνο του για το ΟΑΚΑ. Όπως και για την υπόθεση της αδειοδότησης, πάνω στην οποία έχει ρίξει το βάρος η νυν διοίκηση των «πράσινων»

Σχόλια