nero_02

Με προβλήματα στην υδροδότηση, σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, θα κυλήσει και η σημερινή μέρα (Πέμπτη).



Από την ΕΥΑΘ εκδόθηκε ανακοίνωση στην οποία σημειώνονται οι περιοχές οι οποίες δε θα έχουν –σίγουρα- νερό από τις 10 το πρωί σήμερα, χωρίς, πάντως, αυτό να σημαίνει ότι οι υπόλοιπες περιοχές θα υδροδοτούνται κανονικά. Για παράδειγμα, ενώ στην προηγούμενη ανακοίνωση αναφέρονταν ότι οι περιοχές της Τούμπας και της Τριανδρίας δε θα είχαν νερό από τις 6 το απόγευμα της Τετάρτης, ως τις 6 το πρωί της Πέμπτης, ως αυτήν την ώρα η υδροδότηση δεν έχει αρχίσει.


Για σήμερα, Πέμπτη, από την Εταιρία Ύδρευσης Αποχέτευσης ανακοινώθηκαν τα εξής:


Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι λόγω των συνεχιζόμενων εργασιών αποκατάστασης της διαρροής στον κεντρικό αγωγό υδροδότησης της πόλης διατομής Φ1650 θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης από τις 10:00 έως τις 20:00 στις παρακάτω περιοχές:

· Ωραιόκαστρο , του Δήμου Ωραιοκάστρου

· Ευκαρπία , του Δήμου Π. Μελά

· Πεύκα , του Δήμου Νεάπολης – Συκεών

· Μετέωρα , του Δήμου Π. Μελά

· Πολίχνη . του Δήμου Π. Μελά

· Εύοσμος , του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Στις υπόλοιπες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης θα υπάρχουν προβλήματα υδροδότησης καθ’ ολη την διάρκεια της ημέρας.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης.

Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση ανάλογα με την εξέλιξη των εργασιών.


Από την ανακοίνωση συνάγεται ότι στις υπόλοιπες περιοχές κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα, οι βρύσες θα… τρέχουν νερό. Οι περιχές που αναφέρονται δε θα έχουν νερό σίγουρα από τις 10 το πρωί.