Με νέο του μήνυμα, ο Γιώργος Σαββίδης απευθύνθηκε στον κόσμο του ΠΑΟΚ προκειμένου να τον ευχαριστήσει για την στήριξη που λαμβάνει η οικογένειά του αυτήν την περίοδο.

Oπως ο ίδιος σημείωσε, το κλίμα που υπάρχει απέναντι στον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη, τον βοήθησε να κατανοήσει καλύτερα την στήριξη του κόσμου, τονίζοντας πως μόνο οι οπαδοί του Δικεφάλου στέκονται πραγματικά στο πλευρό τους. Μάλιστα, δεσμεύτηκε πως θα ανταποδώσει την αγάπη του κόσμου διπλά, κάνοντας λόγο για... αρρώστια με τον ΠΑΟΚ.

«ΠΑΟΚια από αυτά που συμβαίνουν τώρα τελευταία απέναντι στην οικογένειά μου και βλέποντας την αντίδρασή σας σε όλα αυτά, μπορώ να σας πω πως θα σας το ανταποδώσουμε διπλά. Είσαστε οι μόνοι που είστε πραγματικά εκεί για εμάς. Σας ευχαριστώ ξανά για την υποστήριξη, είμαστε μια οικογένεια και ναι, μπορεί να είμαστε έξι χρόνια στον ΠΑΟΚ αλλά γίναμε άρρωστοι με αυτήν την ομάδα. Τελικά έχετε δίκιο. Όλος ο κόσμος είναι ένα τρελοκομείο, αλλά εδώ είμαστε τα κεντρικά. Εμείς μαζί για μια ζωή», σημείωσε χαρακτηριστικά.