[Εκλογές][bsummary]

Μεγάλη διαρροή νερού στη Σίνδο

Girl drinking water from glass

Μεγάλη διαρροή νερού σημειώθηκε, από βλάβη, στη Σίνδο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν προβλήματα στην υδροδότηση όλου του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης.Όπως ανακοινώθηκε από την Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, λόγω μεγάλης διαρροής στην ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου στο κεντρικό αγωγό υδροδότησης της πόλης διατομής Φ1650 από τις πηγές Αραβησσού θα υπάρχουν προβλήματα υδροδότησης σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας έως και την 29 / 3 / 2018 στις 7:00 π.μ.


Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης.

 

Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση ανάλογα με την εξέλιξη των εργασιών.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]