Το μέλλον του Κυριάκου Παπαδόπουλου στον Αμβούργο μόνο σίγουρο δεν είναι και ήδη έχουν αρχίσει οι φήμες για το μέλλον του διεθνή άσου.
Ο Παπαδόπουλος δεν έχει κρύψει τα αισθήματα του για τον ΠΑΟΚ στο παρελθόν και εφόσον οι Γερμανοί υποβιβαστούν τότε θα ανοίξει ο δρόμος για την Τούμπα. Ο πολύπειρος άσος δύσκολα θα δεχτεί να παίξει στην Zweite Liga και στους συμπαίκτες του στην σημερινή προπόνηση της Εθνικής έριξε τις βόμβες!

Την περασμένη εβδομάδα ο Παπαδόπουλος παρακολούθησε από τον πάγκο την ήττα του Αμβούργου από την Χέρτα με 2-1. Ο νέος τεχνικός της ομάδας, Κρίστιαν Τιτς, δεν έδωσε λεπτά συμμετοχής στον Έλληνα διεθνή αμυντικό κι αυτός ξέσπασε εναντίον του με δηλώσεις μετά τη λήξη του ματς.

Δυο μέρες μετά ο εκτελεστικός διευθυντής του Αμβούργου, Φρανκ Βέτσταϊν πήρε θέση για το θέμα και ξεκαθάρισε ότι: «Δεν πρόκειται να ανεχτούμε τέτοιες δηλώσεις σε καμία περίπτωση».

Αργότερα τα γερμανικά ΜΜΕ τόνισαν πως μόλις ο διεθνής αμυντικός επιστρέψει στη βάση του μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Εθνική Ελλάδας, θα συναντηθεί με τον γενικό διευθυντή Μπέρνχαρντ Πέτερς και τον εκτελεστικό διευθυντή Φρανκ Βέτσταϊν. Τότε θα ανακοινωθεί και η ποινή που θα του επιβληθεί.

Οι εξελίξεις αυτές και η επιθυμία του για ΠΑΟΚ πάντως ενδεχομένως να φέρουν εξελίξεις! Άλλωστε δεν το έκρυψε και σήμερα στον Άγιο Κοσμά σε όσους τον ρώτησαν!

www.onsports.gr/