[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Σπίρτζης: Κάντε υπομονή για τον ΟΑΣΘ

Να κάνουν κι άλλο υπομονή οι Θεσσαλονικείς, για να δουν, κάποια στιγμή, έναν καλύτερο ΟΑΣΘ, ζητά –και πάλι- ο αρμόδιος υπουργός Μεταφορών Χρ. Σπίρτζης.Χθες, κατά τη διάρκεια ημερίδας για την Ανάπτυξη, στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, επανέλαβε τα ίδια για τις αποιδιωτικοποιημένες αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης:


«Ο κάθε πολίτης της Θεσσαλονίκης να δείξει μια ανοχή μέχρι να ψηφιστεί το σχέδιο νόμου και να βγουν 40-50 λεωφορεία στο δρόμο», ανέφερε κατά την ομιλία του σε ημερίδα με θέμα «Δημόσιος χώρος, δημόσιες επενδύσεις και ο ρόλος τους στην ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης», που διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.


Την ίδια στιγμή, στη στάση “Δημαρχείο”, μερικά μέτρα πιο πέρα από το πάνελ που συμμετείχε ο υπουργός, η αναμονή για τα λεωφορεία της γραμμής 6 (Καλαμαριά-Βενιζέλου), 3(IKEA-Ν.Σ. Σταθμός) και 5 (Νέα Κρήνη-Πλ. Ελευθερίας) ήταν στα… 14 και 16 λεπτά αντίστοιχα… Όσο χρειαζόταν, τη δεκαετία του ‘70, να περιμένεις στη στάση των ΚΤΕΛ, για να πας στα Κουφάλια…

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]