Eτοιμοι και σήμερα να διαβάσουμε κάποια παιχνίδια, να προσπαθήσουμε να αποκρυπτογραφήσουμε κάποια πιθανά σημεία, αλλά και να μείνουμε μακρυά από κάποια άλλα ματς.

Γράφει ο Γιάννης Χατζηιωαννίδης

Όσο μπορούμε βέβαια να μπούμε στην ψυχολογία ενός παιχνιδιού, καθώς στο ποδόσφαιρο όλα είναι απρόοπτα.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΛΑΜΙΑ Χ

Ο Πλατανιάς δεν μπορεί να ελπίζει σε τίποτε. Ουτε σε θαύμα. Είναι τελευταίος και μάλιστα έχει 6 βαθμούς διαφορά από τον 15ο της βαθμολογίας. Η Λαμία, αντίθετα θέλει να αποσπαστεί από την Κέρκυρα που είναι πίσω της (δυο βαθμοί διαφορά) οπότε πρώτο της μέλημα θα είναι να μην χάσει. Σκληρή άμυνα, μπορεί να πάρει τον βαθμό.

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1

Κάτι σαν τελικός το ματς για την Κέρκυρα, που με 18 βαθμούς γνωρίζει πώς με νίκη θα πάρει βαθιά ανάσα. Ο ΠΑΣ είναι πολύ επικίνδυνος ως ομάδα, δεν εχει κανένα άγχος βαθμολογικό, αλλά παίζει πάντα για το εαυτό του. Πιστεύω πάντως πως το κίνητρο θα παίξει ρόλο για τους γηπεδούχους.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΞΑΝΘΗ 1

Δικαίως ο Ατρόμητος είναι τόσο ψηλά στην βαθμολογία. Πολύ καλή ομάδα που συνεχίζει να παίζει καλό ποδόσφαιρο, όπως φάνηκε και στο ματς με τη ΑΕΚ. Μεγαλύτερο βαθμολογικό κίνητρο έχει η Ξάνθη που θέλει να μείνει στην πεντάδα, πάρα ο γηπεδούχος που κυνηγά μέν τον Ολυμπιακό (έχουν τρεις βαθμούς διαφορά), αλλά δεν πιέζεται από πουθενά. Πάντως ο Ατρόμητος έχει αποδείξει ότι κυνηγά όλα τα ματς και παίζει μόνο για τον εαυτό του. Είναι καλύτερη ομάδα όποτε πιστευω θα κερδίσει.

ΣΣ1

Πολύ πονηρό το ματς Λεβαδειακός - Λάρισα, καθώς όλα τα σημεία είναι πιθανά. Η Λάρισα έχει ψυχολογία μαζί της, ενώ ο Λεβαδειακός την έδρα, αν και δεν έχει αγωνιστική σταθερότητα.

ΣΣ2


Η ΑΕΚ έδειξε πολύ κουρασμένη στον αγώνα κυπέλλου με την Λάρισα. Αν δεν υπήρχε ο διαιτητής να την προστατέψει όλα θα ήταν διαφορετικά. Ο Πανιώνιος ψάχνει αντίδραση, οπότε καλό θα είναι να αφήσουμε στην άκρη το παιχνίδι το οποιο δεν προσφέρεται για στοιχηματισμό.

ΣΣ3

Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αντιδράσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος πρέπει να δώσει απαντήσεις. Το ματς με τον Παναθηναϊκό είναι ντέρμπι, ακόμη και αν η ομάδα του Ουζουνίδη ειναι αδιάφορη, καθώς η είσοδος στην πεντάδα είναι κάπως μακρυά.