Επεισόδια με χούλιγκαν σε σχολικό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ λυκείων στο γήπεδο του Αχιλλέα Τριανδρίας. Έπεσε άγριο ξύλο, προκλήθηκαν ζημιές και παίχθηκε ακόμη και κυνηγητό με αστυνομικούς!



Έπαιζαν μαθητές του 16ου Λυκείου Θεσσαλονίκης και του 1ου ΕΠΑΛ Καλαμαριάς, όταν εμφανίστηκε ομάδα δεκάδων κουκουλοφόρων, που έφθασαν στο σημείο με μηχανάκια, κρατώντας σιδερένιες αλυσίδες και σιδερολοστούς.


Οι κουκουλοφόροι ανέβηκαν στις εξέδρες κι άρχισαν άγριες συμπλοκές στη διάρκεια του αγώνα, μεταξύ 200 ατόμων, ο οποίος διεκόπη. Άρχισαν να ξηλώνουν τις κερκίδες και άρχισαν να χτυπιούνται με καδρόνια και με σιδερολοστούς. Προκάλεσαν  ζημιές σε κάδους του δήμου και στους πάγκους κι όταν εμφανίστηκε η αστυνομία το ΄βαλαν στα πόδια.


Η γιατρός του αγώνα παρείχε τις πρώτες βοήθειες σε δεκάδες μαθητές. Το ΕΚΑΒ, πάντως, δεν μετέφερε κάποιο από τα παιδιά σε νοσοκομείο.


Να σημειωθεί ότι επεισόδια –όχι, όμως, σε αυτόν τον βαθμό- είχαν σημειωθεί και τη Δευτέρα, κατά τη διάρκεια του σχολικού πρωταθλήματος, στο ίδιο γήπεδο, όταν έπαιζε η ομάδα του 1ου ΕΠΑΛ.