Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο  "front man" του επιτυχημένου συγκροτήματος Knock Out  Rigas, Ρήγας Ραυτόπουλος,; αποτελεί παρελθόν για το συγκρότημα...

Την Πέμπτη το βράδυ έσκασε σαν βόμβα η είδηση αυτή η οποία ανακοινώθηκε επίσημα απο τα social media τους η αποχώρηση του..

Οι λόγοι δεν έχουν γίνει γνωστοί ακόμα,αλλά είναι σίγουρο πως θα είναι μεγάλη απώλεια και ιδιαίτερα στο γυναικείο κοινό!

Αυτό που ξέρουμε από διάφορες πηγές είναι ότι δεν είναι "τσακωμένοι" με τον πρώην συνεργάτη του, κάτι που επιβεβαιώνει και ο ίδιος στο κείμενο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό.

Όλοι αναρωτιούνται βέβαια ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του, κάτι που μόνο εκείνος ξέρει...
Το σίγουρο είναι πως μέσα σε 5 χρόνια άφησε για τα καλά το "στίγμα" του με το πολύ ιδιαίτερο στυλ του σε κάθε του κίνηση!



Διαβάστε το post από τον official λογαριασμό του στο facebook:

"Το 2012 σας ενημέρωσα για την ίδρυση αλλά και την ένταξη μου στο συγκρότημα KnockOut. Σήμερα σας ενημερώνω για την αποχώρηση μου από το γκρούπ το οποίο θα ήθελα να συνεχίζετε να στηρίζετε όπως και πριν γιατί αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου. Σας ευχαριστώ όλους για τις μοναδικές στιγμές που μου χαρίσατε όλα αυτά τα χρόνια αλλά και τον συνεργάτη μου που σεβάστηκε αυτή μου την απόφαση, γιατί πάνω από  όλα είμαστε δύο καλοί φίλοι!".