[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

ΕΥΑΘ: Απολύσεις εν όψει


Δε θα παραταθούν, ούτε θα ανανεωθούν οι συμβάσεις 90 υπαλλήλων ορισμένου χρόνου της ΕΥΑΘ, όπως ενημερώθηκαν από τη διοίκηση της θυγατρικής εταιρίας. Έτσι, αποφάσισαν να προβούν σε κινητοποιήσεις.

Να σημειωθεί ότι από τους 90 συμβασιούχους οι περισσότεροι εργάζονται στην ΕΥΑΘ από οκτώ έως και 19 έτη καλύπτοντας όλο το φάσμα των καθημερινών βασικών αναγκών της εταιρείας. 

"Απέναντι στη σκληρή πολιτική δίωξη της διοίκησης της ΕΥΑΘ και την πρωτοφανή αντεργατική και αντισυναδελφική στάση του Σωματείου των Εργαζομένων που για τους... δικούς του λόγους επέλεξε να συνταχθεί και να συμπορευτεί με την εργοδοσία, εμείς θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον δικό μας αγώνα για την τελική δικαίωση", υπογραμμίζουν σε ανακοίνωσή τους και αναγγέλλουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για αύριο Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018, θα πραγματοποιήσουμε έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΕΥΑΘ (Εγνατία 127). 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]