[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Επίσημο: Ξαναρχίζει το πρωτάθλημα!

Με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ο Γιώργος Βασιλειάδης οριστικοποίησε την επανέναρξη του πρωταθλήματος το ερχόμενο τριήμερο 31 Μαρτίου-2 Απριλίου. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Superleague Σουρωτή και την ομόφωνη εισήγηση για επανέναρξη του πρωταθλήματος ακολούθησε η επικύρωση από την κυβέρνηση, που έλαβε τις δεσμεύσεις που έψαχνε και πήρε την τελική της απόφαση.

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, αίρεται η διακοπή του πρωταθλήματος και θα έχουμε ξανά σέντρα στη διοργάνωση με την 26η αγωνιστική, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Η απόφαση της ΓΓΑ:

«Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης λαμβάνοντας υπόψη την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της Super League για αποδοχή των δεσμεύσεων που είχαν ζητηθεί, σχετικά με την τροποποίηση πειθαρχικών κανόνων, με γνώμονα την πρόοδο του ποδοσφαίρου και την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων, καθώς και τις σχετικές προτάσεις της ΕΠΟ, αποφάσισε την άρση της διακοπής του πρωταθλήματος της Super League 2017-18 και του Κυπέλλου Ελλάδας 2017-18».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]