Στη Δικαιοσύνη οι αστυνομικοί για το ξύλο που έπεσε έξω από συμβολαιογραφικό γραφείοΣτη Δικαιοσύνη προσφεύγουν μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, για το ξύλο που έπεσε έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη, χθες το μεσημέρι. Σήμερα πραγματοποίησαν διαμαρτυρία μπροστά από το Αστυνομικό Μέγαρο της πόλης.


Διαμαρτυρήθηκαν για τις συνθήκες εργασίες των ενστόλων με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια σε συμβολαιογραφικό γραφείο της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια κινητοποίησης συλλογικοτήτων ενάντια στους πλειστηριασμούς, όπου τραυματίστηκαν έξι συνάδελφοί τους, οι οποίοι -σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης- υπέστησαν μικροεκδορές και μεταφέρθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης αποφάσισε να προσφύγει στον εισαγγελέα, για τα παραπάνω επεισόδια εις βάρος όσων συμμετείχαν σ' αυτά, ενώ τάσσεται «κατά των πλειστηριασμών», επισημαίνοντας ότι «η Αστυνομία δεν πρέπει να έχει σε καμία περίπτωση το ρόλο του σάκου του μποξ ανάμεσα στους πολίτες και την Κυβέρνηση».

Για τα παραπάνω επεισόδια, όπως γνωστοποίησε η Αστυνομία, σχηματίζεται δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.


Σχόλια