[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Βεβαιοτητα στην ΑΕΚ για τους βαθμους της νικης

Η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη, δίχως να φέρει την παραμικρή ευθύνη η ίδια,
να υπομείνει την απόφαση της κυβέρνησης για αναστολή του πρωταθλήματος μέχρι να τελεσιδικήσουν όλες οι δικαστικές υποθέσεις για όσα συνέβησαν στα γήπεδα τις τελευταίες εβδομάδες.

Με τα τωρινά δεδομένα, στην ΑΕΚ θεωρούν πως θα πάρουν τον αγώνα με 0-3 στα χαρτιά, ενώ ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να μηδενιστεί και να του αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από το τρέχον και άλλοι δύο από το επόμενο πρωτάθλημα, πέρα από ποινές κεκλεισμένων των θυρών (τουλάχιστον δύο αγωνιστικές) και πρόστιμα. Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Μανόλο Χιμένεθ φρόντισε να πει στους παίκτες του πως δεν πρέπει να χαλαρώσουν, αφού η δουλειά τους, ακόμη κι αν πάρουν το ματς στα χαρτιά, δεν θα έχει τελειώσει, έστω κι αν το πρωτάθλημα θα είναι πολύ κοντά. Ο Ισπανός τεχνικός έχει το πιο δύσκολο έργο, καθώς θα πρέπει να κρατήσει τους παίκτες του πνευματικά προσηλωμένους και αγωνιστικά έτοιμους μέχρι την 1η Απριλίου, όταν και προβλέπεται να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα. Μέχρι τότε,γίνονται προσπάθειες για φιλικά ώστε η ομάδα να μην είναι αδρανής.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]