[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Aσχημα τα νέα για τον Παναθηναικό

Άσχημα νέα για τον Παναθηναϊκό, καθώς κάποια στιγμή οι αναβολές θα έπαιρναν τέλος. Πλέον ο Γιάννης Αλαφούζος είναι υποχρεωμένος να πληρώσει για να μην υποβιβαστεί ο Παναθηναϊκός μετά τα όσα έγιναν χθες στην ΕΠΟ!
Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει αναβολή για καμία από τις τέσσερις υποθέσεις που εκδικάστηκαν μετά τις προσφυγές πρώην ποδοσφαιριστών του. Ούτε για τον Βέμερ, ούτε για τον Εσιέν ούτε και για τους Λέτο και Τοτσέ. Σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε πως οι «πράσινοι» οφείλουν στον Γερμανό μπακ 600.000 ευρώ, στον Γκανέζο αμυντικό μέσο περίπου 500.000 ευρώ, στον Αργεντινό επιθετικό 150.000 ευρώ και στον Ισπανό στράικερ περίπου 50.000 ευρώ! Οι υποθέσεις εκδικάστηκαν κανονικά και σε όλες ο Παναθηναϊκός αναμένεται να τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών! Ο κίνδυνος, πλέον, είναι τετραπλός και να υπενθυμίσουμε πως στις τρεις αφαιρέσεις βαθμών προβλέπεται υποβιβασμός! Το μόνο... θετικό της υπόθεσης για τον Παναθηναϊκό , είναι πως οι αποφάσεις αναμένονται σε μία εβδομάδα από σήμερα. Κάτι που σημαίνει πως υπάρχει χρόνος να βρει εξωδικαστικές λύσεις και να γλιτώσει τον υποβιβασμό. Στον Παναθηναϊκό δεν ανησυχούν και τονίζουν πως θα βρεθεί λύση σε όλες τις περιπτώσεις.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]