Πανέτοιμη αλλά και… ανυπόμονη για την επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι η ΑΕΚ!
Μετά την Λαμία, η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, «καθάρισε» με ωραίο ποδόσφαιρο σε φιλικό παιχνίδι και τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ (4-0), με τους ποδοσφαιριστές να δείχνουν σε φόρμα και έτοιμοι να μπουν στην τελική ευθεία της χρονιάς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το σκορ για την ΑΕΚ άνοιξε στο 12’ ο Αϊντάρεβιτς με κοντινό πλασέ μετά από σέντρα του Λόπες. Tέσσερα λεπτά μετά, ο Κλωναρίδης με ατομική προσπάθεια και σωστό τελείωμα, έκανε το 2-0. Η ΑΕΚ έχασε, κυρίως με τον Γιακουμάκη, και άλλες ευκαιρίες για να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο. Όμως το 3-0 το έκανε ο 24χρονος επιθετικός στο 62’, όταν έκλεψε την μπάλα, απέφυγε και τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού και σκόραρε. Το σκορ έκλεισε στο 74’ ο Κλωναρίδης, ο οποίος ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Λιβάγια. Ενδιάμεσα είχε και δοκάρι ο Αντωνίου.
Η ΑΕΚ  έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, ενώ είχε και τον Γιώργο Γιακουμάκη σε μεγάλη φόρμα, αφού μετά τα δύο εξαιρετικά γκολ που πέτυχε με την Λαμία, ξαναχτύπησε και κόντρα στον Παναιτωλικό φωνάζοντας και πάλι πως είναι «εδώ», επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική επαφή που έχει με τα δίχτυα.
ΑΕΚ: Τσιντώτας (77' Ντούνης), Λαμπρόπουλος (73' Σταμούλης), Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Λόπες, 8. Σιμόες (73' Μπάμπης), Μοράν, Κλωναρίδης, Αϊντάρεβιτς (60' Αντωνίου), Λιβάγια, Γιακουμάκης (69' Μεληκιώτης).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης (70' Σταματόπουλος), Γιαννιώτης (65' Μύγας), Μιχάι (65' Παρράς), Χαντάκιας (46' Μπεχαράνο), Μαρινάκης (70' Νταλακούρας), Μπράβο (65' Βασιλούδης),  Ντίας (70' Κλέσιο), Μάζουρεκ (65' Ιταμπέλ),  Μάρκος Πάουλο, Γουίλιαν (46' Ρόσα),  Μοράρ (70' Βακράκος).