Την Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018, η ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της έκθεση τροφίμων και ποτών World Food Moscow, του κορυφαίου εμπορικού γεγονότος στην Ρωσία, συνάντησε ενδιαφερόμενους με στόχο την ενημέρωσή τους.
Οι προσκεκλημένοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της εταιρίας που δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια στον τομέα παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και υλοποίησης ενεργειών εξαγωγικού marketing και παρευρέθηκαν προκειμένου να ενημερωθούν για τα πλεονεκτήματα συμμετοχής και την προοπτική επέκτασης στην Ρωσική αγορά.
Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος της Οικονομοτεχνικής ΕΠΕ, κ. Παντελής Σκαρλάτος, ο σύμβουλος εξαγωγών Ρωσικής αγοράς κ. Κωνσταντίνος Πορτοκάλης και ο κ . Balal Raja, International Sales Manager ITE GROUP PLC, διοργανώτρια εταιρία της έκθεσης WORLD FOOD MOSCOW διεθνώς, ο οποίος ταξίδεψε από το Λονδίνο ειδικά για την περίσταση.
Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους και απεύθυναν χαιρετισμό ο Γενικός Πρόξενος της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Θεσσαλονίκη Αλεξαντρ Πέτροβιτς Σερμπακοβ, η Γενική Διευθύντρια του Ελληνορωσικού Επιμελητηρίου κα. Έλενα Κοντράτοβα, και η Λένα Καλλίνινα μέλος του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και υπεύθυνη της επιτροπής εισαγωγών -εξαγωγών του EPE.
Στην κατάμεστη αίθουσα του κεντρικού ξενοδοχείου Mediterranean Palace παρευρέθηκαν περισσότερα από 100 άτομα εκ των οποίων εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου από την Θεσσαλονίκη, την ευρύτερη περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Θεσσαλία αλλά και δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι τοπικών Μ.Μ.Ε.
Η ετήσια έκθεση World Food Moscow λαμβάνει χώρα κάθε Σεπτέμβριο, στην Μόσχα, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον χονδρεμπόρων, διανομέων και καταναλωτών και αποτελεί μοναδική ευκαιρία για τους Έλληνες επιχειρηματίες τροφίμων και ποτών να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και να έρθουν σε επαφή με εκπροσώπους δικτύων, ενισχύοντας σημαντικά την πιθανότητα εισόδου στην μαζική Ρωσική αγορά.