Αδίκησε τον εαυτό της η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ που ηττήθηκε με 22-21 στον ημιτελικό του κυπέλλου από το Ολυμπιακό, με γκολ που δέχθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα του ματς.
Ο ΠΑΟΚ  φωνάζει και διαμαρτυρεται προς τους διαιτητές για την τελευταία φάση. Μετά το τέρμα του Μισαηλίδη ο Κοτανίδης πέταξε την μπάλα για να γίνει η σέντρα, κανένας παίκτης του ΠΑΟΚ δεν την πήρε και ο Σανίκης όντας εμφανώς αρκετά πίσω από τη σέντρα την έπιασε και την πέταξε. Οι άνθρωποι  του ΠΑΟΚ  θεωρούν και σωστά, ότι ο παίκτης του Ολυμπιακού παρεμπόδισε τη σέντρα και θα έπρεπε να αντικρίσει την κόκκινη και να δοθεί πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ. 
Οι διαιτητές από την πλευρά τους θεώρησαν ότι ο 38χρονος παίκτης του Ολυμπιακού ήταν αρκετά πίσω από τη σέντρα και δεν παρεμπόδισε τους παίκτες του ΠΑΟΚ. 
Xαρακτηριστικά πάντως ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ αναφέρει στην ιστοσελίδα του για την φάση αυτή: "Έντονος προβληματισμός για την τελευταία φάση του αγώνα που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες από τον έφορο της ομάδας Γρηγόρη Πετρίδη, τον τιμ μάνατζερ Γρηγόρη Νατσίοπουλο και τον προπονητή Στέλιο Σεϊρεκίδη, σε περίπτωση που δεν είχε μηδενιστεί ο χρόνος, με την ενέργεια του Σανίκη να είναι κόκκινη κάρτα και πέναλτι."
Να σημειωθεί επίσης πως στο γήπεδο παρά τα όσα ειπώθηκαν από του διοργανωτές υπήρχα φίλαθλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι έβριζαν και έφτυναν τους παίκτες του ΠΑΟΚ χωρίς οι διαιτητές αλλά και ο παρατηρητης να διακόψουν το ματς και να κάνουν συστάσεις.
Ο Δικέφαλος «λαβωμένος» από την απουσία του αρχηγού του και ψυχή της ομάδας Θοδωρή Πετρίδη και με τον έναν από τους ξένους του τον Κέζιτς να κάνει αγώνα δρόμου και να αγωνίζεται την τελευταία στιγμή χωρίς να έχει κάνει την απαραίτητη προετοιμασία που χρειάζεται για τέτοιες περιπτώσεις, γνώρισε τον αποκλεισμό.
O ΠΑΟΚ πραγματοποίησε μια σπουδαία εμφάνιση και «άγγιξε» μια σπουδαία πρόκριση, η οποία δεν ήρθε από μια λάθος εκτίμηση. Καλύτερος του ΠΑΟΚ ο Παλάσκας, που ήταν μια επίθεση μόνος του, αλλά και οι συμπαίκτες του που υπερέβαλαν εαυτόν.

Ολυμπιακός : Τσακνής, Κωστακίδης 4, Κρητικός, Πετρίσεβιτς, Τζηράς 6, Καραμπουρνιώτης, Μισαηλίδης 1, Σκρόμπιτς 1, Στούμπης, Κανδύλας 3, Σανίκης 6, Αλβανός, Παπαδιονυσίου, Λιάπης, Τσιλιμπάρης, Χάλαρης.

ΠΑΟΚ : Αραμπατζής 3, Παλάσκας 10, Τσίλης 3, Νικολαΐδης, Κοκώνης 2, Πόουλσεν, Αποστόλου, Πετρίδης, Καλόμοιρος, Μαστορογιάννης 1, Πέγιοβιτς, Κέζιτς, Κυπραίος, Κολοβός, Βεσελίνοβιτς 2, Κοτανίδης.