Έχει ξεφύγει η κόντρα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, με τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη. Το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσής τους δεν ξεπερνά τα τρολ του Facebook…



Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. δήλωσε, την Παρασκευή, στον Alpha: «Θα τους γδάρω, δεν θα μου γλιτώσει κανένας από αυτούς, ο Τσίπρας πρώτος απ’ όλους. Ο άθλιος και αχρείος, αυτός που το έστησε. Ο Τσίπρας δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μη λογοδοτήσει γι’ αυτό που έκανε. Ούτε μια στο εκατομμύριο, δεν έχει καταλάβει πού έμπλεξε. Ειδικά ο Τσίπρας που είναι διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι. Λέτε να μην ξέρω εγώ αν τα παίρνει ο Τσίπρας; Θα τα δείτε στην επιτροπή όταν θα πάω».


Κι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιτέθηκε στον αντιπρόεδρο της ΝΔ, σχολιάζοντας με ειρωνικό τρόπο στο Twitter:


«Είπε πως θα μας γδάρει το ακροδεξιό γκρουπούσκουλο... "Ηταν σκληρός και τον φώναζαν Βιτάμ"... τικ-τακ,τικ-τακ,τικ-τακ...», έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Πολάκης.


Η κόντρα Πολάκη – Γεωργιάδη είναι η κορυφή του παγόβουνου. Ενός παγόβουνου που βοηθήσαμε όλοι να αποκολληθεί και να ταξιδεύει στις θάλασσες, βυθίζοντας Τιτανικούς. Η διαλεκτική των τρολ του Facebook είναι ευθύνη όλων μας, που νομίζουμε ότι τα καφενειακού επιπέδου επιχειρήματα κι εκφράσεις είναι… τρέντι.


Το είδαμε και στη Βουλή πρόσφατα, με διαολοσταλσίματα και βρομερές εκφράσεις από βουλευτές. Τα τρολ έφυγαν από τα σόσιαλ μίντια. Πλέον, παρεπιδημούν στη Βουλή…


Δ.Ι.Ασ.