ΣΧΟΛΙΑ

[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Παραίτηση Μπουτάρη ζήτησε ο ΚαλαφάτηςΤην παραίτηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη ζήτησε ο βουλευτής της ΝΔ και επικεφαλής της παράταξης «Εντάξει» Σταύρος Καλαφάτης.


Είχαν προηγηθεί οι χθεσινές δηλώσεις του δημάρχου, ο οποίος στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου έθεσε θέμα ονομασίας του αεροδρομίου «Μακεδονία» και του σταθμού υπεραστικών λεωφορείων.

«Είναι ντροπή που έχουμε δήμαρχο τον Μπουτάρη στη Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος είπε ότι ντρέπεται που είναι Έλληνας, εμείς στη Θεσσαλονίκη ντρεπόμαστε που τον έχουμε δήμαρχο. Είναι μια απαράδεκτη συμπεριφορά», τόνισε ο κ. Καλαφάτης, μιλώντας στον Alpha.

Κάλεσε τον δήμαρχο «να αντιληφθεί οτι δεν μπορεί να ασκεί εξωτερική πολιτική». «Τον είχα εγκαλέσει να μη μιλάει για τέτοια θέματα. Δεν έχει καμία εξουσιοδότηση από το δημοτικό συμβολιο», σημείωσε.

«Δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα των Θεσσαλονικέων. Πλέον έχει μια υπηρεσία να προσφέρει στην πόλη, να υποβάλλει την παραίτησή του», είπε ο κ. Καλαφάτης.

Λίγο αργότερα, από το γραφείο του κ. Καλαφάτη κυκλοφόρησε η εξής γραπτή δήλωσή του:

«Ο Γιάννης Μπουτάρης έχει, πλέον, μόνον μία υπηρεσία να προσφέρει στη Θεσσαλονίκη και τους Θεσσαλονικείς: Να παραιτηθεί από τη θέση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης. Η στάση του γεννά σοβαρά ερωτήματα για το ποια σκοπιμότητα εξυπηρετεί. Σίγουρα, πάντως, δεν εξυπηρετεί την πόλη και τους κατοίκους της. Όταν ακούγονται τέτοιες ανιστόρητες και απαράδεκτες δηλώσεις από το στόμα του Δημάρχου της πρωτεύουσας της Μακεδονίας, μόνον κακό κάνουν και στη διαπραγμάτευση και στην εθνική υπόθεση. Προσβάλει ευθέως –όχι μόνον τους Θεσσαλονικείς, αλλά- όλους τους Έλληνες».

Η αντίδραση του δημάρχου Θεσσαλονίκης ήταν να καλέσει τα κανάλια εκτάκτως, στις 13.30 στο Δημαρχείο, για να κάνει δηλώσεις.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]