Στο πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής υπάρχουν ματς με υψηλό κίνδυνο, κάποια εξ αυτών είναι πολύ πονηρά, αλλά υπάρχουν και σημεία σταθερότητας, τα οποία βέβαια ια αποφεύγουμε, λόγω χαμηλού ποσοστού, όπως το 2 του ΠΑΟΚ, ο άσσος του Ολυμπιακού.

ΚΕΡΚΥΡΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 1

Η βαθμολογική θέση των δυο ομάδων δεν είναι και η καλύτερη καθώς αυτο το ματς φαντάζει ως τελικός κυρίως για τους γηπεδούχους. Οι οποίοι είναι ένα βαθμό πίσω από τον Απόλλωνα. Που είναι μια σκληρή ομάδα εκτός έδρας με δυνατή άμυνα. Πιστεύω όμως πώς ο άσσος είναι το επικρατέστερο σημείο, με όσο ρίσκο μπορεί να κρύβει.

ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Χ

Πιστεύω πως δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στις δυο ομάδες που βρίσκονται κοντά αγωνιστικά. Σαφώς και ο Αστέρας στην έδρα του είναι δυνατός και το έχει αποδείξει πολλές φορές. Σε αυτό το σημείο υπερτερεί έναντι του Ατρομήτου, που φαντάζει πιο τεχνική ομάδα με καλύτερη ποιότητα παικτών. Το γήπεδο δεν είναι δά και καυτή έδρα, οπότε η σύγκρουση των δυο, κλείνει προς την ισοπαλία.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Χ

Και οι δυο ομάδες έχουν την ίδια δυναμική και είναι ένα ματς πολύ πονηρό για όλα τα αποτελέσματα. Ο Λεβαδειακός στην εδρα του είναι καλός, ενώ η ομάδα του Δέλλα, έχει ανεβεί και παλεύει όλα τα ματς και μακριά απο το Αγρίνιο. Θα ρισκάρω την ισοπαλία.

ΣΣ1

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει κερδίσει εκτός έδρας, δεν είναι στα καλύτερα του, εχει πολλά θέματα και εντός, και το μόνο που αντιπαραθέτει είναι η φανέλα. Η Λάρισα ως γηπεδούχος αυξάνει την δύναμη της, ενώ θέλει να ανέβει όσο πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Για οποίον επιλέξει το μάτς ο άσσος είναι πιο κοντά.