[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

ΝΔ Θεσσαλονίκης: Ο κ. Μπουτάρης μάλλον δεν ξέρει τι λέει
«Ο κος Μπουτάρης  μας έχει συνηθίσει να λέει και να ξελέει,  στην προκειμένη όμως περίπτωση μάλλον δεν ξέρει τι λέει». Αυτό τονίζει, σε ανακοίνωσή της, η Οργάνωση της Ν.Δ στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή τις δηλώσεις του δημάρχου Θεσσαλονικης.


Η ΝΔ Θεσσαλονίκης, στη συνέχεια της ήδη διατυπωμένης θέσης του κόμματος, δηλώνει ότι "αισθήματα θλίψης όχι όμως κι αιφνιδιασμού προκαλούν στην κοινωνία της πόλης οι δηλώσεις του Δημάρχου για το αεροδρόμιο «Μακεδονία». Ο κος Μπουτάρης μας έχει συνηθίσει να λέει και να ξελέει, στην προκειμένη όμως περίπτωση μάλλον δεν ξέρει τι λέει". 

Και στην ανακοίνωση προστίθεται: "Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τις θέσεις του προσβάλλει τους Θεσσαλονικείς,  η δε προσβολή διαπερνά τις κομματικές γραμμές κι αφορά στο σύνολο της κοινωνίας της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας. Ασφαλώς ο κος Μπουτάρης ξεπέρασε τα όρια των αρμοδιοτήτων του και με τη συμπεριφορά του κάνει τεράστιο κακό.  Χωρίς καμία διάθεση κομματικοποίησης του θέματος ζητούμε από το Δήμαρχο το αυτονόητο, να παραδεχθεί ότι  το Αεροδρόμιο «Μακεδονία» βρίσκεται στη Μακεδονία".

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

SCI-FI

[SCI-FI][bsummary]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]