[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Κρίσιμα 24ωρα για την αποχώρηση Λάσκαρη από τον Άρη


Όσο θα πλησιάζει η έκτακτη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη είναι βέβαιο ότι θα κορυφώνονται οι διεργασίες που υπάρχουν ως προς τις επαφές με τον Νίκο Λάσκαρη για την αποχώρησή του από την ΚΑΕ Άρης.


Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις όσων έχουν επαφή μαζί του, ο κ. Λάσκαρης έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται ότι “τελείωσε” από τον Άρη. Αυτό δείχνει τουλάχιστον, αν και έχει παράλληλα να διαχειριστεί ακόμα ένα μεγάλο πρόβλημα, καθώς θα πρέπει εντός της επόμενης βδομάδας να καταβάλλει το ποσό της εγγύησης (200.000 ευρώ) ώστε να μην προφυλακιστεί.

Οι άνθρωποι του Άρη εξακολουθούν να ζητούν την άμεση μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ και παράλληλα τη δέσμευση του Λάσκαρη ότι θα καλύψει ο ίδιος μέρος των χρεών, τουλάχιστον το ανελαστικό μέρος αυτών, τα οποία αφορούν το δημόσιο. Υποστηρίζουν ότι είναι ο μόνος τρόπος για να είναι “βιώσιμη” κάθε νέα προσπάθεια, διότι πολύ απλά είναι πολλά τα χρέη που έχουν δημιουργηθεί.

Πηγή: pressaris.gr


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]