[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Έξω ξανά ο Κουφοντίνας

Τη δεύτερη 48ωρη άδειά του ζει, από σήμερα το πρωί, ο Δημήτρης Κουφοντίνας, καταδικασμένος για τη δράση του ως μέλος της 17 Νοέμβρη.


Ο Δημήτρης Κουφοντίνας, που παίρνει για δεύτερη φορά άδεια από την αρμόδια επιτροπή των φυλακών, εξήλθε της εισόδου της γυναικείας πτέρυγας των Φυλακών Κορυδαλλού στις 9 το πρωί. Τον υποδέχτηκαν οκτώ υποστηριχτές του και ο γιος του.

Η συνήγορός του, Ιωάννα Κούρτοβικ, χαρακτήρισε "κανονικότητα" τη χορήγηση άδειας στον πελάτη της και εξέφρασε την πεποίθηση ότι, με το χρόνο, θα σταματήσουν και οι δημοσιογράφοι να καλύπτουν κάθε άδεια που θα παίρνει "κι έτσι δε θα ΄χουμε τη χαρά να σας βλέπουμε", όπως είπε χαρακτηριστικά. Στην ερώτηση αν την επόμενη φορά ο Κουφοντίνας θα αιτηθεί μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας άδεια, απάντησε ότι "το προβλέπει ο νόμος".


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]