[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Δυο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στη ΘεσσαλονίκηΔυο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθούν σήμερα στη Θεσσαλονίκη.


Στις 12.00 θα συγκεντρωθούν, έξω από το Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, ομάδες πολιτών, για να διαμαρτυρηθούν για τις τελευταίες δηλώσεις του δημάρχου, Γιάννη Μπουτάρη, για την ονομασία των Σκοπίων.

Ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης έχει προγραμματίσει για τη 1μ.μ., συγκέντρωση στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους για τη συγκέντρωση υπογραφών κατά των πλειστηριασμών, όπως έχουν ανακοινώσει τα μέλη του. Πρόκειται , σύμφωνα με την ανακοίνωση για την έναρξη καμπάνιας για τη συγκέντρωση πολλών δεκάδων χιλιάδων υπογραφών στο «όχι στους πλειστηριασμούς και την αρπαγή της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]