[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Διευθυντής ΓΕΛ καλείται να... "δώσει" μαθητές!


Εισαγγελέας καλεί διευθυντή σχολείου, να δώσει τα ονόματα μαθητών που πρωτοστάτησαν σε κινητοποιήσεις!


Αυτό καταγγέλλουν ο πρόεδρος και η γραμματέας της Α Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης, Δέσποινα Δάσιου και Δ. Καραμανλής, με έγγραφη ανακοίνωσή τους.

Η κλήση αφορά τον διευθυντή του 1ου ΓΕΛ Χαλκηδόνας κι αναφέρεται στην κινητοποίηση των μαθητών που είχε γίνει στις 30 Οκτωβρίου, όπου είχε πραγματοποιηθεί κατάληψη. Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι οι μαθητές πραγματοποίησαν κατάληψη στο... προαύλιο, καθώς το σχολείο παρέμεινε κλειδωμένο. Γίνεται, δε, λόγος για καλλιέργεια κλίματος εκφοβισμού στην εκπαιδευτική κοινότητα, που "μετατρέπει τους διευθυντές σε μάνατζερ αδιάφορους για την παιδαγωγική".

Όπως επισημαίνεται, για εκείνη την ημέρα υπήρχε κοινή απόφαση όλων των ΕΛΜΕ και της Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Κεντρικής Μακεδονίας, για πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο.

Το θέμα έφεραν, με αναφορά τους, στη Βουλή, οι βουλευτές του ΚΚΕ, Σάκης Βαρδαλής και Γιάννης Βελλής. 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]