Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του την ήττα απο τον Ολυμπιακό και στρέφει πλέον την προσοχή του στον αγώνα του Τσάμπιονς Λίγκ με την Halkbank Ankara.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena, και είναι στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του CEV Champions League Ανδρών 2017-18. Οι Πρωταθλητές Ελλάδος στοχεύουν στην πρώτη τους ευρωπαϊκή νίκη για τη σεζόν 2017-18, εξαντλώντας όλες τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, απέναντι σε έναν ιδιαίτερα δυνατό αντίπαλο, την πρωταθλήτρια Τουρκίας Halkbank Ankara. Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι έχουν ήδη σφραγίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση μαζί με την VfB Friedrichshafen, βρίσκονται στην δεύτερη θέση του ομίλου με 9 βαθμούς, έχοντας 3 νίκες και 1 ήττα. Αντίθετα ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τελευταία θέση με 2 βαθμούς και 4 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Για τον ΠΑΟΚ ο Κάσανδρος Στίγγας , αναμένεται να κάνει το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του την Τρίτη ωστόσο ο  Γιάννης Πανατακίδης θα απουσιάσει, λόγω του τραυματισμού στον δεξιό ώμο του.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19.00 και θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 6HD. Διαιτητές θα ειναι ο Ιταλός LA MICELA Sandro και ο Ολλανδός BLOEMHARD Marc.
"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, αλλά εμείς θα τα δώσουμε ολα για την νίκη. Μπορούμε να παίξουμε καλά και πιστεύω πως με την βοήθεια του κόσμου μας, που τον θέλουμε στο γήπεδο, να κερδίσουμε μια πολύ καλή ομάδα όπως ειναι η Χάλκμπάνκ" αρκέστηκε να δηλώσει ο Θάνος Τερζής