Ο Γιάννης Αλαφούζος όπως έχει μεταφέρει στο περιβάλλον του, θα βάλει χρήματα για να βγει τη σεζόν. Από εκεί και πέρα την δεδομένη χρονική στιγμή φαίνεται πως υπάρχει κινητικότητα στα διοικητικά του Παναθηναϊκού και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό, αλλά ο Βασίλης Κωνσταντίνου μιλώντας στους παίκτες τόνισε πώς είναι θέμα χρόνου να ομαλοποιηθούν οι πληρωμές και να υπάρξει κανονικότητα. Πάντως υπάρχει αισιοδοξία ότι έρχεται η επόμενη μέρα στον σύλλογο. Στα αγωνιστικά οι ελπίδες για διεκδίκηση της 5ης θέσης εξανεμίστηκαν. Ο Παναθηναικός απέχει εφτά βαθμούς από τον 5ο Πανιώνιο.
Την ίδια στιγμή η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη μπαίνει σε μια σειρά αγώνων και θα κληθεί μεταξύ άλλων να αντιμετωπίσει στο τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος τις εφτά πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα.
Το δεδομένο είναι ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να πάρει βαθμούς στην επόμενη δυάδα αγώνων, ώστε να μπει με την καλύτερη ψυχολογία στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν και να τελειώσει την αγωιστική σεζόν με αξιοπρέπεια. Αναλυτικά το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού ως το τέλος του πρωταθλήματος: Λάρισα (εκτός), Λαμία (εντός), Ολυμπιακός(εκτός), Αστέρας(εντός), ΑΕΚ(εκτός), Ατρόμητος(εντός), Πανιώνιος(εκτός), ΠΑΟΚ(εντός) και Ξάνθη(εντός).