Υποχρεωμένος να τακτοποιήσει τις οφειλές του σε ομάδες και παίκτες μέχρι τα τέλη του μήνα είναι ο Παναθηναϊκός, γιατί διαφορετικά θα του επιβληθεί ποινή αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για έναν χρόνο. O κίνδυνος απαγόρευσης μεταγραφών είναι ορατός καθώς ήδη έχουν τελεσιδικήσει τέσσερις υποθέσεις και αφορούν τις οφειλές στην Κιέβο (Εμποκο), στο Αμβούργο (Μπεργκ), στον Ιβανόφ και στον Σαμπά. Το συνολικό ποσό από αυτές τις υποθέσεις αγγίζει τις 500 χιλιάδες ευρώ και πρέπει να εξοφληθεί γιατί η UEFA θα επιβάλλει ποινή απαγόρευσης μεταγραφών από το ερχόμενο καλοκαίρι.
Ο χρόνος για τον Παναθηναϊκό μετρά αντίστροφα και μέχρι το τέλος του μήνα οι πράσινοι αναμένεται να δώσουν μάχη για να αποφύγουν τους μπελάδες.
Στα αγωνιστικά, ευχάριστα νέα για τον Ουζουνίδη, καθώς ο Λουτσιάνο είναι έτοιμος να μπει στις προπονήσεις.
Ο Βραζιλιάνος θα αρχίσει να γυμνάζεται την ερχόμενη Δευτέρα, ώστε σιγά – σιγά να μετρήσει αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση.
Ο Λουτσιάνο μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα μπει σε φουλ πρόγραμμα και αν όλα πάνε καλά κατά τα μέσα Μαρτίου θα τεθεί στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη.
Υπενθυμίζουμε ότι ο ποδοσφαιριστής είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στο παιχνίδι με την ΑΕΛ στη Λεωφόρο, στις 20 Σεπτεμβρίου και υποβλήθηκε σε επέμβαση.