Η ΑΕΚ κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την Λάρισα στα ημιτελικά του κυπέλλου, αλλά η συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον αρχιδιαιτητή Βίτορ Μέλο Περέιρα ηταν το κυρίαρχο θέμα.Η συνάντηση κράτησε σχεδόν μία ώρα με τον Μελισσανίδη να ζητά το 50-50 ως το τέλος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Ετσι κι αλλιώς πάντως δύσκολα θα δουν το «φως» της δημοσιότητας περισσότερες λεπτομέρειες από τη συγκεκριμένη συνάντηση, όμως ενδιαφέρον έχει η αποκάλυψη Μελισσανίδη για τον τελικό του Κυπελλου. Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ μιλώντας με δημοσιογράφους, μετά τη συνάντηση με τον Περέιρα, αποκάλυψε πώς πήγε να χαιρετήσει και τον Βαγγέλη Γραμμένο στο γραφείο του, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ να του ξεκαθαρίζει πως ο τελικός του Κυπέλλου θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ φέτος, όπως αναφέρει και η προκήρυξη της ΕΠΟ.
Στα αγωνιστικά θέματα με αρκετά προβληματα ολοκληρώθηκε η χθεσινη προπόνηση. Ο Παναγιώτης Κονέ που στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης υπέστη θλάση οπισθίου μηριαίου στο δεξί πόδι, υποβλήθηκε σε θεραπεία. Ο Ελντερ Λόπες συνέχισε τη θεραπεία του, ενώ ο Ογκνιεν Βράνιες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Όσοι αγωνίστηκαν στον αγώνα με τον Αστέρα, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά. Η σημερινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10.30.