Άκρως ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.Παιχνίδια που χρίζουν προσοχής και μάλιστα αρκετά εξ αυτών κρύβουν παγίδες. Οι επιλογές μας είναι και πάλι ξεκάθαρες οπως και οι παγίδες που κρύβουν κάποια εξ αυτών. Πάμε λοιπόν:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΛΑΜΙΑ 1-0

Ξεκάθαρο φαβορί ο Πανιώνιος που έρχεται από την εντυπωσιακή νίκη πρόκριση στο κύπελλο Ελλάδας επί της Λαμίας με 4-1. Η ψυχολογία είναι στα ύψη και αν προσθέσουμε σε αυτό και την έτσι και αλλιώς πολύ καλή ομάδα που έχει ο Πανιώνιος και δη στην έδρα του, τον καθιστούν απόλυτο φαβορί.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Χ

Δυνατό και σκληρό ματς με πολλές ερμηνείες. Ο Παναθηναϊκός έχει προβλήματα αλλά έχει και βαριά φανέλα, συν του ότι ενισχύθηκε τελευταία με τους δανεικούς του ΠΑΟΚ. Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΣ, δεν είναι στα καλύτερα του, χάνει βαθμούς δεν δείχνει να είναι σε φόρμα κάτι που σημαίνει πώς θα κοιτάξει πρώτο να μην χάσει. Αυτός είναι ο σκοπός και των δυο ομάδων.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ- ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 1

Η ομάδα του Αγρινίου παίζει καλύτερα με τον Δέλα στον πάγκο, ενώ ο Πλατανιάς χάνει μέρος της δυναμικής του όταν φεύγει απο τη Κρήτη. Εδω που φτάσαμε νομίζω πώς ο Παναιτωλικός δεν εχει επιλογή και είναι και καλύτερη ομάδα.

ΣΣ1

Το ματς ΑΕΚ- Αστέρας Τρίπολης, είναι πονηρό κυρίως λόγω της κούρασης της ΑΕΚ. Η ομάδα του Παντελίδη παλεύει όλα τα ματς, η ΑΕΚ είναι με την ψυχολογία στα ύψη και αντίπαλος της είναι μόνον η κούραση.

ΣΣ2

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αντιδράσει ο Ολυμπιακός που παίζει με μια καλή ομάδα όπως ο Ατρόμητος. Έχω την εντύπωση πως αυτό το παιχνίδι δεν προσφέρεται για στοιχηματισμό.

ΣΣ3

Με τον νόμο της λογικής τα ματς ΠΑΟΚ- Λάρισα και Ξανθη – Κερκυρα είναι άσσοι.