Μετά από καιρό τα νέα  είναι ευχάριστα στο αγωνιστικό κομμάτι  στον Παναθηναϊκό, ο οποίος αναμένεται να υποδεχθεί απόψε στις 19.30 τον Παναιτωλικό με περισσότερες επιλογές, σε σχέση με τα προηγούμενα ματς.
Συγκεκριμένα, οι Τζανδάρης, Άλτμαν και Δώνης που είχαν μικροπροβλήματα και θα παίξουν κανονικά. Την ίδια στιγμή, στην αποστολή θα είναι σίγουρα ο Εργκούς Κάτσε, ενώ αρκετλές είναι οι πιθανότητες να συμπεριληφθεί σε αυτή και ο Γιάννης Μυστακίδης. Με τα υπάρχοντα δεδομένα δεν αποκλείεται ο Μαρίνος Ουζουνίδης να διατηρήσει την ενδεκάδα της Ριζούπολης, αν και τα τελικά του πλάνα δεν τα εχει αποφασισει ακομη.Εκτός πλάνων βρίσκονται οι γνωστοί τραυματίες Λουτσιάνο, Μόλινς και Μουνιέ.
Στο μεταξύ με μοναδικό στόχο να παίξουν στον Παναθηναϊκό και να κάνουν ένα restart στη καριέρα τους πήγαν στον Παναθηανικο  οι Έργκους Κάτσε και Γιάννης Μυστακίδης.
Στο τυπικό σκέλος ο Αλβανός μέσος αποκτήθηκε με δανεισμό ως το καλοκαίρι και οψιόν αγοράς από τον Παναθηναϊκό, ύψους 250 χιλιάδων. Ταυτόχρονα ο Παναθηναϊκός έχει πλέον το 30% του Κάτσε, ενώ αν ο παίκτης μεινει θα πάρει ποσοστό μεταπώλησης.
Από την άλλη ο Μυστακίδης έρχεται ως δανεικός χωρίς οψιόν αγοράς, αλλά υπάρχει συνεννόηση των δύο ομάδων να μείνει και τη νέα σεζόν αν οι συνθήκες το επιτρέπουν. Ουσιαστικά όλα θα κριθούν από τρία πράγματα. Από την πορεία που θα έχουν οι Κάτσε και Μυστακίδης τους επόμενους μήνες, από τις όποιες διοικητικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό και από το αν θα παραμείνει ο Ουζουνίδης προπονητής.