[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

250.000 μαθητές "είδαν" ΚΘΒΕ!

Τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΚΘΒΕ που συνεχίζονται για 15η χρονιά, καθώς ξεκίνησαν από το 2002 και έως σήμερα τα έχουν παρακολουθήσει γύρω στους 250.000 μαθητές, αλλά και τη νέα παραγωγή « ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ » του Νηλ Σάιμον
που στόχο έχει να φτάσει σε κάθε γειτονιά της πόλης, σε συνεργασία με τους δήμους, καθώς οι παραστάσεις ξεκινάνε από το Δήμο Νεάπολης-Συκεών κα συνεχίζουν στο Δήμο Θέρμης, Αμπελοκήπων και Καλαμαριάς, παρουσίασε ο καλ.διευθυντής του ΚΘΒΕ κ.Γ.Αναστασάκης.
«Οι Ηλίθιοι» θα παρουσιαστούν στο Κλειστό Δημοτικό Θέατρο Συκεών για τρεις παραστάσεις: Παρασκευή 9, Σάββατο 10 & Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018, με γενική είσοδο 6 ευρώ. Παράλληλα, θα δοθούν στο ίδιο θέατρο 9 πρωινές παραστάσεις με δωρεάν είσοδο για τους μαθητές στο πλαίσιο της συνέχισης της επιτυχημένης συνεργασίας ανάμεσα στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και το Δήμο Νεάπολης - Συκεών.
Παράλληλα, ο κ.Αναστασάκης ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του ΚΘΒΕ με τη νέα οικονομική διευθύντρια κ.Παπαποστόλου.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]