Περισσότερο από ποτέ, τα παιχνίδια της 23ης αγωνιστικής προσφέρονται για στοιχηματισμό στον άσσο. Στην νίκη του γηπεδούχου δηλαδή. Ακόμη και τα δύο μεγάλα ματς που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα, κλείνουν στον άσσο.

Toυ Γιάννη Χατζηιωαννίδη

ΠΑΟΚ και Ατρόμητος δηλαδή. Μια καλή τριάδα είναι τα ματς που ακολουθούν αλλά οι ριψοκίνδυνοι μπορεί να παίξουν όλα τα ματς στον άσσο.


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1

Είναι περιττό να σταθούμε στην δύναμη της έδρας του ΠΑΣ, που θέλει και καλό πλασάρισμα στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Λεβαδειακός προέρχεται από εντός έδρας ήττα, αλλά αυτό από μόνο του δεν μπορεί να αλλάξει την εικόνα της ομάδας που δεν είναι καλή. Ο ΠΑΣ εύκολα ή δύσκολα θα το πάρει το ματς.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ            1

Πολύ καλές και οι δύο ομάδες, που είναι στους στόχους τους μέσα. Ο Πανιώνιος έχει και το ματς με τον ΠΑΟΚ στο κύπελλο, ίσως προφυλάξει παίκτες άλλα στην έδρα του είναι πολύ δυνατός. Ο Αστέρας κυνηγά πεντάδα, βασίζεται στην σκληρή του άμυνα, και χτυπά στις αντεπιθέσεις. Το ίδιο θα κάνει και τώρα. Σκοπός του είναι να κλέψει το μάτς. Αν και θα ποντάρω ξεκάθαρα στον άσσο, παίζει και η ισοπαλία.

ΑΕΛ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ                            1

Νέος προπονητής στην Λάρισα, ο Κούγιας ζήτησε αποδείξεις από τους παίκτες της ομάδας, που γνωρίζουν πως με νέα γκέλα, το μέλλον τους είναι αβέβαιο. Ο Πλατανιάς από την άλλη θα κυνηγήσει τις όποιες ελπίδες έχει στο ματς, αλλά θεωρώ πώς δεν θα καταφέρει τίποτε. Ποντάρουμε στην έδρα για τους λόγους που αναφέραμε.

ΣΣ1

Και το ματς στο Αγρίνιο πιστεύω πώς είναι άσσος. Η έδρα παίζει ρόλο, όσο και αν και οι δύο ομάδες έρχονται απο νίκες. Κυρίως για την Κέρκυρα η νίκη της περασμένης αγωνιστικής ήταν πιο σημαντική, αλλά ο Παναιτωλικός εύκολα ή δύσκολα θα το πάρει το μάτς.

ΣΣ2
Μόνο με ποδοσφαιρικό θαύμα μπορεί να φύγει το ματς από τον άσσο. Ο Απόλλων δείχνει να μην μπορεί, σαν τα έχει παρατήσει. Η Ξάνθη είναι άνετη και ωραία, αλλά η νίκη είναι πάντα νίκη όσο αδιάφορη και να είναι μια ομάδα

ΣΣ3
Πιστεύω πώς το μοναδικό παιχνίδι που είναι απρόβλεπτο είναι αυτό στο Περιστέρι., Η ΑΕΚ ειναι κουρασμένη, θα κοιτάξει να μην χάσει ενώ ο Ατρόμητος μετά και τα οσα έγιναν με τον Ουάρτα θέλει ίκη απαντήσεων. Το Χ μοιάζει επικρατέστερο σημείο και ο άσσος καιροφυλακτεί.

ΣΣ4

Ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει, αλλά εχω ξαναπεί: Δεν ποντάρουμε ποτέ την ομάδα μας