Ο ΠΑΟΚ έχει ως βασικό στόχο το πρωτάθλημα. Δεν είναι μυστικό αυτό αλλά είναι ίσως η πρώτη χρονιά που ο "Δικέφαλος" πείθει πώς μπορεί να το πράξει με ένα τέτοιο ποιοτικό ρόστερ ποδοσφαιριστών.
Γράφει ο Γιάννης Χατζηιωαννίδης

Η ομάδα που παρατάσσει σε κάθε αγωνιστική ο Λουτσέσκου, με όποιες αλλαγές σε πρόσωπα μπορεί να υπάρξουν, έχει ποιότητα, έχει εμπειρία, έχει δέσει, είναι ενωμένη και δεν βρίσκω τον λόγο να μην πετύχει τον στόχο της.
Βέβαια όπως συμβαίνει πάντα με τον ΠΑΟΚ, πολλοί ήταν αυτοί στην χώρα μας, που έβρισκαν δικαιολογίες τονίζοντας πώς ο ΠΑΟΚ δεν θα αντέξει, δεν πείθει και πολλά ακόμη.
Μπορεί να τα περασμένα χρόνια, να έφταιγε ο ίδιος ο σύλλογος για τις απόψεις αυτές, καθώς έδινε διακαιώματα, αλλά όλοι αυτοί που βιάστηκαν να του τα προσάψουν τόσες αδυναμίες, θα έπρεπε να γνώριζαν πως φέτος τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Έτσι λοιπόν όλοι οι ειδικοί των social media είχαν επιστρατεύσει όλους τους δράκους για να αιτιολογήσουν το γιατί ο ΠΑΟΚ δεν θα τα καταφέρει.
Ο πρώτος δράκος στο παραμύθι ήταν ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει ρόστερ να πάρει πρωτάθλημα . Καταρίφθηκε αυτό τέλη Αυγούστου.
Ο δεύτερος δράκος ήταν ότι ο ΠΑΟΚ δεν κερδίζει κάτω από τα Τέμπη. Πάει κι αυτός .
Ο τρίτος δράκος ήταν ότι δεν έχει τη φανέλα να αντέξει την πρώτη θέση.
Πάει και αυτός .
Τώρα εμφανίστηκε και ο τέταρτος δράκος ότι δεν κερδίζει ντέρμπι . Την Κυριακή ο ΠΑΟΚ θα "σφάξει" και αυτόν τον δράκο. Και το πιο σημαντικό από όλα είναι πώς οσο περνάει ο καιρός τόσο οι νεομεταγραφέντες ποδοσφαιριστές μαθαίνουν ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Κάτι που σημαίνει πώς ο ΠΑΟΚ γίνετε καλύτερος και αυτό είναι σημαντικό στην προσπάθεια του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Λίγο πριν τον δύσκολο ποδοσφαιρικό ανήφορο που ξεκινά, ο ΠΑΟΚ είναι
ψυχολογικά πανέτοιμος, στο καλύτερο δυνατό σημείο πριν από μια σειρά τέτοιων αγώνων.

Αυτές οι μέρες, αυτό το χρονικό διάστημα όπου ο ΠΑΟΚ έχει να παίξει σε δύσκολες έδρες, είναι και να κυνηγήσει και τους δυο στόχους του, χρειάζονται την ψυχολογία και την ομοιογένεια. Οι εικόνες που βγαίνουν από τα αποδυτήρια της ομάδας δείχνουν πώς πλέον ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια, κάτι που παίζει βασικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων του.

Και αυτό κάνει την διαφορά του φετινού ΠΑΟΚ με εκείνον των περασμένων ετών. Συν βέβαια την ποιότητα των ποδοσφαιριστών του.