ΣΧΟΛΙΑ

[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Έκοψαν την πίτα τους οι εκδότες της Βόρειας ΕλλάδαςΜε την παρουσία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Συνδέσμου σε μια ιδιαίτερη φιλική ατμόσφαιρα  οι  εκδότες της  Βόρειας Ελλάδας έκοψαν την βασιλόπιτα τους την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου στο καφέ ΗΜΑΡ.

Ο Πρόεδρος Χαράλαμπος Μπαρμπουνάκης τόνισε: «ο Σύνδεσμος ξεκίνησε πρωτοπόρος στο χώρο του βιβλίου όχι μόνο για την πόλη μας αλλά και για την Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η μέχρι σήμερα πορεία, το έργο και η απήχηση όλων των θεσμών, δράσεων και πρωτοβουλιών το Φεστιβάλ Βιβλίου, ο Πνευματικός Μάιος, η Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης, ο Πανελλήνιος Μαθητικός Ποιητικός Διαγωνισμός, τα Περιφερειακά Φεστιβάλ Βιβλίου, η Λογοτεχνία στα Σχολεία, η ίδρυση και ο εμπλουτισμός των βιβλιοθηκών στις παραμεθόριες περιοχές,  έχουν καταξιώσει τον Σύνδεσμο τον πιο δραστήριο και ζωντανό φορέα Πολιτισμού στη Βόρεια Ελλάδα. Εμείς θα συνεχίσουμε το δημιουργικό μας έργο το οποίο στηρίζεται χάρη στην αγάπη και το ενδιαφέρον του βιβλιόφιλου κοινού αλλά των συμπολιτών μας».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]