O Μαρίνος Ουζουνίδης σκέφτεται το μάτς κόντρα στην Λάρισα, και ετοιμάζει ήδη τα πλάνα του καθώς ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει την πρώτη εκτός έδρα νίκη του.
Ο 49χρονος τεχνικός, ο οποίος βλέπει να μειώνονται συνεχώς τα «όπλα» που έχει στη διάθεσή του, καταστρώνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ και φαίνεται ότι δεν έχει πάρει τις αποφάσεις του. Το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να ακολουθήσει το σύστημα 4-3-3, αλλά δεν αποκλείεται να πάει και στο 3-5-2 ή στο 4-4-1-1.  Στις τελευταίες προπονήσεις έκανε τακτική στο Κορωπί και δούλεψε πάνω στο πρώτο. Η μια από τις δύο ενδεκάδες που χρησιμοποίησε και έχει τις περισσότερες πιθανότητες είναι: Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Ινσούα, Αυλωνίτης, Οικονόμου, Κάτσε, Τζανδάρης, Λουντ, Κουλιμπαλί, Χατζηγιοβάνης και Δώνης. Στο μεταξύ ατομικό ακολούθησε  ο Μουνιέ, αλλά πιο πολύ για προληπτικούς λόγους. Λογικά, θα είναι στον πάγκο κόντρα στην ΑΕΛ.
Τέλος κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα του Παναθηναικου, ο οποιος το Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου θα αντιμετωπίσει την Λαμία στο πλαίσιο της διεξαγωγής της 23ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League.